arrow-leftarrowchevrondecoratie-linksdecoratie-rechtsArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closephoneplayplussearch-glass third wave
Voor spoed of vragen neem contact met ons op via
Onderdeel van

Elektra

south

Elektra voor zowel particulier als zakelijk

Installatiebedrijf Fien begon aanvankelijk als waterbouwkundig specialist in de regio van Kampen en IJsselmuiden. Tegenwoordig worden elektrotechnische projecten uitgevoerd door onze elektriciens.

Onze vakmannen zorgen voor het installeren, onderhouden en repareren van jouw elektrische systemen en apparatuur. Dit doen we in een breed scala aan omgevingen, waaronder huizen, bedrijven, fabrieken en bouwplaatsen.

 

Duurzaam en energiek

Fien is jouw totaalinstallateur voor zowel waterbouwkundige als elektrotechnische projecten. Als familiebedrijf en onderdeel van een bedrijvenfamilie pakken we de kleine klus en het grote project op.

Wij regelen de installatie van elektrische systemen:  bedrading, schakelpanelen en stopcontacten. Daarnaast regelen we het onderhoud en reparatie van elektronische installaties en  industriële automatisering.

 

We zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en technieken die ervoor te zorgen dat jouw systemen efficiënt blijven werken.

 

Een zet in de goede richting

Projecten met zowel werktuigbouwkundige als elektronische uitdagingen vragen om een goede aanpak. Het team bij Fien staat je graag bij met transparant advies, begeleiding en strategie.

Duurzaam

In tijden waar de energierekening blijft stijgen, stijgt de vraag naar steeds duurzamere installaties even hard mee. Of het nu gaat om zonnepanelen of (hybride) warmtepompen en warmte terugwinning, Fien heeft het allemaal eerder geïnstalleerd en weet voor iedere situatie een juiste aanpak en oplossing.